US Väst: Välkommen på helg med kultur, revy och årsmöte!

Nytt år och nya utmaningar! US Väst inleder detta spännande år med en kulturinspirerad helg den 15 till17 mars. Vi kommer att hålla till på Grand Hotell i Falkenberg.

Under helgen kommer vi att gå på en syntolkad föreställning av den populära Falkenbergsrevyn. Så här beskriver Falkenbergsrevyn om årets upplaga: ”I vinter bjuder föreställningen på en rejält skruvad revy där vi självklart skojar med valet men också många andra spektakulära händelser som t ex Svenska Akademien, strafftullarna i USA, GDPR, förmånsbeskattade brandmän och den otroligt varma sommaren”.

Utöver detta kommer vi att äta god mat, ägna oss åt kreativ kultur och spela något spel.

Innan revyn på lördagen håller vi årsmöte. Tiden för detta är 10:00-15:00. Där ska vi bestämma vad som ska hända i föreningen under året samt välja en styrelse.

Ledsagare
Det kommer att finnas seende ledsagare med under hela helgen. Deras uppgift är att agera ögon. Vi tillhandahåller en ledsagare på fyra personer. Känner du dig tryggare med mer hjälp så går det bra att ta med en seende person. Den personen betalar dubbel deltagaravgift.

Anmälan
Vi behöver ha in din anmälan senast den 20 februari. Deltagaravgiften är 300 kr och sätts in i samband med din anmälan på bankgiro: 655 63 28. Du deltar gratis om det är din första US-aktivitet. Deltar du bara under årsmötet är det gratis.

Anmäl dig till kansliet via mail ombudsman@usvast.se eller ring 031-29 87 33. När du anmäler dig så är det viktigt att vi får vetskap om eventuella allergier, om du har ledarhund eller önskar någon annan anpassning.

Viktigt för att du ska få rösta på årsmötet
För att du ska vara röstberättigad under årsmötet måste du ha betalt in medlemsavgiften för 2019. Denna ligger på 100 kronor och betalas till Riksorganisationens PG 268445-4. Kom ihåg att skriva ditt namn och personnummer.

Motioner och handlingar
Om du vill skriva en motion (alltså ett förslag) om något du vill att US ska göra, kan du skicka den till styrelsen@usvast.se. Motioner ska vara inskickade senast den 16 februari. Vill du ha hjälp att skriva en motion kan du kontakta kansliet. Möteshandlingar kommer vi att skicka per e-post. Om du vill ha handlingar på svart- eller punktskrift hemskickade till dig, ska du meddela detta i samband med din anmälan.

Ställ upp till styrelsen
Valberedningen vill ha in förslag på personer som vill sitta i US Västs styrelse. Det är ett roligt och lärorikt uppdrag där man får vara med och fatta beslut om US Västs framtid. Skicka din nominering till valberedning@usvast.se senast den 20 februari.

Frågor
Vid fler frågor kontaktar du Mathias på kansliet genom att maila ombudsman@usvast.se eller ringa 031-29 87 33.
Kom ihåg att alla US-aktiviteter är alkohol- och drogfria!
OBS: Antalet platser till Falkenbergsrevyn är begränsade. US Västs medlemmar har förtur till dessa. Alla får plats vid årsmötet och övriga aktiviteter.

Snabb info:
Datum: 15-17 mars
Plats: Falkenberg
Pris: 300 kronor, gratis om du endast deltar vid årsmötet
Sista anmälningsdag: den 20 februari.

Många varma hälsningar från US Västs styrelse
Genom Catarina Ahlquist, ordförande