US Stockholm: Välkommen till USS årsmöteshelg med temat musik!

Välkommen till USS årsmöteshelg med temat musik!

Helgen 22-24 mars kommer US Stockholms årsmöteshelg att äga rum. Vi kommer att bo på Quality Hotel Friends i Solna alldeles intill Mall of Scandinavia.  Under helgen kommer vi bland annat ha musikskola, årsmötesskola och så klart shoppa och gå på bio!

På söndagen kommer årsmötet att äga rum. Tiderna för årsmötet är 13.00-21.00. Vi kommer att vara i Gotlandssalen på Gotlandsgatan 44, Skanstull.

Helgen startar kl. 18.00 på Quality Hotel Friends på fredag den 22 mars. Mer information om helgens program kommer i bekräftelsen.

Om du vill skriva en motion till årsmötet, så ska denna vara inskickad senast söndag den 24 februari. Du skickar din motion till:
stockholmsstyrelsen@ungsyn.se

Om du är intresserad av att kandidera till styrelsen, eller vill nominera någon så är det bara att höra av sig till valberedningen, Robert Lindblom på tpc_robban@hotmail.com.

För att kunna rösta på årsmötet måste du ha betalat in årets medlemsavgift på 100 kronor. Du betalar medlemsavgiften genom att sätta in 100 kr på Riksorganisationens PlusGirokonto 26 84 45-4. Uppge ditt för- och efternamn samt personnummer i meddelanderaden. Du kan också swisha en inbetalning på 100 kr till nummer 12 33 54 88 80. Glöm inte att uppge ditt för- och efternamn samt personnummer.

Sista anmälningsdag är tisdag 5 mars. Deltagaravgiften för hela helgen är 300 kronor. Du kommer att få information om hur du betalar in avgiften och vilken den sista dagen för att betala är i bekräftelsen. Vill du bara delta under själva årsmötet så är det gratis. Om det här är din första US-aktivitet så åker du utan kostnad.

Alla handlingar inför årsmötet kommer att skickas ut över mejl. Meddela oss vilket läsmedia du föredrar så skickar vi handlingarna till dig på önskat media.

Anmälan
Din anmälan måste komma in till oss senast den 5 mars. Du anmäler dig via vårt anmälningsformulär som du hittar på vår hemsida, https://usstockholm.se/anmalan-till-uss-aktiviteter/. Har du frågor rörande anmälan, kontakta vår kanslist Alexandra på stockholm@ungsyn.se eller ring 076-539 92 68.

Kom ihåg att alla US-aktiviteter är alkohol- och drogfria.

Snabb info:
Vad: USS Årsmöteshelg
När: 22-24 mars 2019
Var: Stockholm
Deltagaravgift: 300 kronor för hela helgen. Gratis om du bara deltar under själva årsmötet.
Sista anmälningsdag: 5 mars 2019

Undrar du något om aktiviteten? Kontakta oss i planeringsgruppen:
Rakel Eriksson
E-post: rakel.eriksson90@gmail.com
Telefon: 070-519 02 42
Lucy Jonsson
E-post: lucy_heartfield@icloud.com
Telefon: 070-922 04 64

Vänliga hälsningar,
Rakel och Lucy