Fyra ungdomar står och håller om varandra med ryggen mot kameran, de tittar mot en solig natur

US Mitt: Inbjudan till årsmöte 11-13 mars 2022 i Uppsala

Snabbinfo

Vad: Årsmöte US Mitt
När: 11-13 mars 2022
Var: Uppsala
Deltagaravgift: 300:-
Sista anmälningsdag: 25 februari 2022

Hej alla medlemmar!
Nytt år innebär nya möjligheter och därför bjuder Unga med Synnedsättning Mitt in dig som medlem till årsmöteshelg 11 till 13 mars i Uppsala.

Under denna helg kommer vi genomföra två stycken sociala aktiviteter och därefter ha det årliga årsmötet, vilket är en demokratifest.

På årsmötet har du som medlem i distriktet chansen att göra din röst hörd och påverka vad du vill ska hända för typ av verksamhet under det kommande året. Förutom att bestämma vad föreningen ska göra under 2022, ska vi även välja personer till styrelsen, valberedningen och verksamhetsrevisorer.

Om du själv önskar att sitta med i antingen styrelsen eller valberedningen eller bli vald till verksamhetsrevisor, kan du höra av dig till vår valberedare Jonathan Nyman på e-post: Jonathannyman85@gmail.com eller telefon: 070-958 92 15. Obs!: även om du bara har förslag på en person som du finner lämpligt till något uppdrag, kan du kontakta Jonathan och meddela ditt förslag.

Om du vill skicka en motion (ett förslag från dig som medlem till årsmötet) och ska denna vara skickad till styrelsen senast 11 februari. Du kan skicka din motion till e-post: mittstyrelsen@ungsyn.se

Naturligtvis kommer vi inte bara ha möte hela helgen, utan vi kommer hinna med två stycken sociala aktiviteter också. Den ena aktiviteten är att vi ska besöka Fyrishov äventyrsbad och den andra aktiviteten är att vi ska besöka Uppsala universitet för att få en guidad tur på campus och få lyssna till  inspirationsföreläsningar om vad man kan plugga till samt vad man kan få för hjälp när man har en synnedsättning.

Deltagaravgiften för denna spännande aktivitet är 300 kr och om det är din första aktivitet med US åker du självfallet gratis. Mer information om hur du betalar in din deltagaravgift får du när du anmält dig.

För att anmäla dig till aktiviteten, var vänlig att kontakta Felicia Nordström på e-post: Felicia.nordstrom1@gmail.com eller telefon: 070-799 28 89.

Sista anmälningsdag är fredagen 25 februari. Anmäler du dig senare än ovanstående datum, kan du inte räkna med att få handlingarna två veckor innan årsmötets början.

I din anmälan ska du uppge följande information:
•Fullständigt namn
•Ålder (behövs för att beställa resor)
•Kostpreferenser
•Synstatus
•Om det är något övrigt planeringsgruppen behöver känna till om dig

Glöm inte att alla aktiviteter med US är alkohol och drogfria.

Vi från Unga med Synnedsättning Mitt hoppas att just du vill komma och bidra till denna helg med din närvaro!

Med varma soliga vårhälsningar från planeringsgruppen
Kevin Kjelldahl, Ida-Maria Engberg och Felicia Nordström!