Så betalar du din medlemsavgift

För närvarande håller vi på att byta medlemsregister och på grund av det har vi inte skickat ut någon info om medlemsavgift för 2022. Det kommer mer info till dig på mail! 

Om du vill bli medlem kan du fylla i ansökan längst ned på vår medlemssida. Betala sedan 100:- till vårt plusgiro eller till vårt swish, läs vidare för instruktion. Om du redan är medlem i SRF så rabatterar de din medlemsavgift, så det blir gratis för dig att gå med i US. 

Om du redan är medlem betalar du din medlemsavgift i början på varje år. Får vi inte din inbetalning eller ditt medgivande till att du vill vara medlem i US så ramlar du ur vårt medlemsregister.

Du kan betala på två sätt:

Plusgiro

Sätt in 100 kr direkt på vårt plusgirokonto: 26 84 45-4.

OBS! Uppge för- och efternamn samt personnummer för den person som det gäller i meddelanderaden, annars kan vi inte registrera din betalning. Om någon annan betalar för dig (t ex förälder) är det jätteviktigt, annars måste vi ofta genomföra ett längre detektivarbete för att förstå vem pengarna gäller för. Vi kan inte registrera betalningen i vårt medlemsregister om vi inte vet vem det gäller. 

Swish

Swisha en inbetalning på 100 kr till nummer: 12 33 54 88 80.

OBS! Glöm inte att uppge ditt för- och efternamn samt personnummer för den person det gäller, annars kan vi inte registrera i vårt medlemsregister att du betalat. Det är speciellt viktigt om någon annan swishar åt dig (förälder eller kompis) eller om du swishar åt någon annan.