Rikshelgen 2019: Välkommen till en utbildningshelg om Kärlek, sex och samlevnad! 

Årets utbildningshelg, Rikshelgen, kommer att handla om hur vi umgås i nära relationer. Kärlek, sex och samlevnad är ibland inte så enkelt: hur bygger man självkänsla, hur tar man kontakt, hur funkar saker rent praktiskt, hur uppfostrar man barn?

Programmet kommer att läggas upp så att vi har föreläsning och sedan pratar i mindre grupper, kanske delar på tjejer och killar, gör olika relationsövningar osv.

SNABBINFO

  • Vad: US Rikshelg
  • När: 22 – 24 november 2019
  • Var: Tallkrogens kursgård utanför Uppsala
  • Deltagaravgift: 300 kr
  • Sista anmälningsdag: 27 oktober på denna länk.

Program

Vi träffas på fredag kväll och börjar med att käka pizza och umgås. Det är viktigt att känna att vi kan lita på varandra eftersom vi pratar om ämnen som kan vara känsliga.

Under lördagen och söndagen lyssnar vi på föreläsare och diskuterar i mindre grupper.Du får ett mer specifikt program med tider efter anmälan.

Kursgård

Vi ska bo på Tallkrogens kursgård i Björklinge, 2 mil utanför Uppsala. Vi samlas och åker lokalbuss från Uppsala till gården.

Tallkrogens kursgård ägs av FUB och är av något enklare standard, men får fina recensioner av lägerdeltagare och andra. Du måste själv ta med lakan, påslakan, örngott och handdukar (inte sovsäck!). Vi bor i enkel- och dubbelrum.

Kursgården ligger vid en sjö och har fina omgivningar som är tillgängliga för personer med rörelsehinder.

Vi kommer att ha egen personal som lagar mat och städar – så du måste hjälpa till med att bädda i och ur din säng, tömma papperskorgen osv innan du åker.

Anmälan

Du anmäler dig genom att fylla i det här formuläret.

Om du behöver hjälp med hur du fyller i din anmälan kan du kontakta US rikskansli:
Telefon: 076-539 92 77
E-post: info(at)ungsyn.se

Om det är den första gången du är med på en riksaktivitet behöver du inte betala – skriv då det i din anmälan.

Kostnad

Att delta i utbildningshelgen kostar 300:-, i det ingår alla aktiviteter, boende, mat och resor. Resorna bokas av vårt rikskansli efter att du anmält dig och betalat din avgift.

Deltagaravgiften sätts in på vårt Plusgirokonto: 268445–4 eller Swish 12 33 54 88 80.
Glöm inte att skriva ditt för- och efternamn och Rikshelg i meddelanderaden, så vi vet vem som betalat!

Allmänt

Det kommer att finnas seende ledsagare på plats under hela aktiviteten.

Under helgen kommer det också att finnas en kontaktperson från planeringsgruppen, som du kan prata med om du har några frågor eller behöver hjälp på något sätt.

Kom ihåg att alla US aktiviteter är alkohol- och drogfria.

Vi vill också uppmana alla deltagare att behandla varandra med omsorg och respekt. Alla har rätt att känna sig trygga på våra aktiviteter. Vi accepterar inte mobbning, trakasserier eller övergrepp!

 

Har du några frågor om helgen kan du kontakta Aron Sortelius i planeringsgruppen på telefon 0706595961 eller på mail: aron.sortelius@hotmail.com.

Det här blir en toppenhelg!

Planeringsgruppen bestående av
Aron, Fowzia och Frida