Res till Malta med US Mitt och US Stockholm

Hej alla glada!

Nu efter en lång och härlig sommar så är det dags att vidga vyerna lite grann och lämna Sverige för Unga med synnedsättning Mitts och Stockholms höstläger till Malta.

På Malta kommer vi har massor av saker som till exempel att shoppa, besöka sevärdheter som Medina (där game of thrones spelades in), ön Gozo, stranden Golden Beach, Blue lagoon umgås med varandra och även träffa Maltesiska personer med
synnedsättning.

När:  9-14 September
Varifrån: Arlanda flygplats
Pris: 1500 kronor.
Är det din första US aktivitet så är det halva priset, 750 kronor. I priset ingår resa, boende, mat och aktiviteter. Ta med egna fickpengar.

Det finns ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller!
Din anmälan är bindande. Så du måste betala deltagaravgiften oavsett om du kommer eller inte efter anmälan.

Resan gäller för dig som är mellan 10-31 år, är medlem i US och har hyfsade engelskakunskaper.
Är du allergisk mot någonting eller äter någon specialkost eller om det är någonting annat du vill att vi ska känna till om dig så berätta det vid din anmälan. Om du har önskemål om din resa till och från Stockholm så berätta också gärna det, annars bokar vi din resa så att den samordnas med de andra deltagarna.
Sista anmälningsdag är den 1 augusti

För att anmäla dig så ring: Ring Nadja på tel 0737252085 eller mejla henne Irispirzadeh878@hotmail.com

Efter sista anmälningsdag kommer du få en bekräftelse där det kommer stå mer om vad som kommer hända och tider till och från flygplatsen i Sverige och flygtiderna. Deltagaravgiften på 1500/750 kronor betalas in till plusgirokonto 92 29 33-7. Märk betalningen med ditt för- och efternamn och ordet ”Maltaresan”

Alla US-aktiviteter är alkohol och drogfria. Med på resan kommer det även följa med ledsagare och erfarna lägerledare.

Ses på resan!

/ Peter, Dennis, Lucy, Lukas och Nadja