Medlemsforum 16-19 juni i Avesta

KOM PÅ US MEDLEMSFORUM 2016!

Du är välkommen till årets höjdpunkt, Medlemsforum 2016 som är US högsta beslutande organ. I år kommer vi att hålla till på Sjöviks folkhögskola i Avesta mellan den 16-19 juni.

Medlemsforum är det perfekta tillfället att njuta av sommar och sol, skratta och ha kul med andra US-are samtidigt som det är chansen för dig att vara med och bestämma vad US ska göra framöver! Vi kommer också att välja en ny styrelse. När vi inte sitter i möte kommer det bland annat finnas möjlighet för dig som vill att sjunga karaoke!

Inför mötet

För att delta på medlemsforum ska du ha betalt in din medlemsavgift för 2016 på 100 kr.

Om du vill skriva en motion till mötet (ett förslag på något du vill att US ska göra) måste den vara inskickad till styrelsen@ungasynskadade.se senast den 1 maj.

Om du vill sitta i Unga synskadades styrelse eller nominera någon till styrelsen ska du mejla val@ungasynskadade.se senast den 1 maj.

Om du vill nominera någon annan än dig själv måste du först fråga den du vill nominera om den är okej med det.

Anmälan

Du anmäler dig genom att skicka ett e-postmeddelande till ronja@ungsynskadade.se eller genom att ringa 08-399 000 och fråga efter Ronja på Unga synskadade. Vi behöver din anmälan senast den 1 maj och din deltagaravgift ska vara betald senast den 1 juni för att du ska ha en garanterad plats.

Att delta på medlemsforum kostar i år bara 300 kr! Då ingår resor, mat, boende och aktiviteter. Sätt in deltagaravgiften på vårt PlusGirokonto 268445-4. Skriv in ditt för- och efternamn och ditt personnummer (12 siffror) i meddelanderaden.

Kom ihåg att alla US aktiviteter är alkohol- och drogfria. Vi vill också passa på att upplysa om att det kommer finnas seende ledsagare på plats under hela aktiviteten.

Väl mött hälsar kursledningen!

Mathias Palm, Paulina Pettersson, Peter Wrigstedt och Sandra Ristic

Snabbinfo

När: 16-19 juni 2016
Var: Sjöviks folkhögskola i Avesta
Deltagaravgift: 300 kr
Sista anmälningsdag: 1 maj