Inbjudan Medlemsforum 2019

Kom på US medlemsforum 2019!

Du är välkommen till en av årets höjdpunkter, Medlemsforum 2019!

SNABBINFO

  • Vad: US Medlemsforum!
  • När: 4 – 7 juli 2019
  • Var: Framnäs Folkhögskola i Piteå
  • Deltagaravgift: 350 kr
  • Sista anmälningsdag: 1 maj

På Medlemsforum får alla medlemmar vara med och bestämma om vad US ska göra och hur US ska vara och utvecklas under det kommande året samtidigt som vi har superkul tillsammans.

I år kommer vi att hålla till på Framnäs Folkhögskola i Piteå den 4 – 7 juli.

Medlemsforum är det perfekta tillfället att njuta av sommar och sol, skratta och ha kul med andra US:are samtidigt som det är den stora chansen för dig att vara med och bestämma vad US ska göra framöver! Vi kommer också att välja en ny styrelse.

Vi kommer under aktivitetens gång blanda en rad olika sociala aktiviteter med årsmöte och en del utbildning.

Själva årsmötet börjar först på fredagskvällen så kan du inte åka förrän på fredagen missar du troligen väldigt lite av själva årsmötet.

Inför årsmötet

Om du vill skriva en motion till årsmötet (ett förslag på något du vill att US ska göra) måste den vara inskickad till riksstyrelsen@ungsyn.se senast den 1 maj.

Om du vill sitta i US Riksstyrelse, US valberedning eller nominera någon till Riksstyrelsen eller valberedningen ska du göra det via sajten nominera.se senast den 1 maj, gör det via denna länk. Valberedningen kommer att informera mer om hur du nominerar via sajten, håll utkik på US Riks Facebooksida.

Anmälan

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret som du hittar här.

Om du behöver hjälp med hur du fyller i din anmälan kan du kontakta US Rikskansli:
Telefon: 076-539 92 77
E-post: info@ungsyn.se

Om det är första gången du är på ett Medlemsforum kan du få kontakt med en forumfadder, en US:are som varit på Medlemsforum förut.  Din forumfadder kan du prata med innan Medlemsforum om du har några frågor och sitta bredvid under årsmötet som stöd och bollplank.

Vi behöver din anmälan senast den 1 maj och din deltagaravgift ska vara betald senast den 1 juni för att du ska ha en garanterad plats.

Att delta på Medlemsforum kostar i år 350 kr!

Då ingår resor, mat, boende och aktiviteter. Sätt in deltagaravgiften på vårt Plusgirokonto: 268445–4.
Skriv in ditt för- och efternamn och ditt personnummer
(10 siffror) i meddelanderaden. Om det är din första US-aktivitet åker du självklart gratis!

Kom ihåg att du för att delta på Medlemsforum ska ha betalt in medlemsavgiften på 100 kr för 2019.

Kom också ihåg att alla US aktiviteter är alkohol- och drogfria. Vi vill också upplysa om att det kommer finnas seende ledsagare på plats under hela aktiviteten.

Vi vill uppmana alla deltagare att behandla varandra med omsorg och respekt. Alla har rätt att känna sig trygga på aktiviteten. Om du upplever dig illa behandlad eller otrygg så kan du kontakta Aniina på kansliet: aniina@ungsyn.se eller telefon 08-39 92 87. Aniina är utsedd kontaktperson för anmälningar av trakasserier, sexuella trakasserier eller övergrepp. Hon har tystnadsplikt och får inte föra vidare informationen utan ditt godkännande.

Om du har några frågor kan du nå Mattias Winsa på telefonnummer: 070-398 20 82 eller via email: mattias.winsa@hotmail.com

Väl mött hälsar kursledningen!

Frida K, Kevin K, Mattias P och Mattias W