Häng på Fallens dagar med US Väst!

Gillar du musik, snacka med folk och god stämning? I så fall tycker vi att du ska hänga med US Väst på Sveriges äldsta stadsfestival. Fallens dagar drar igång tredje fredagen i juli. Vi anländer till festivalen redan torsdag den 20:e juli för käk och umgänge. Aktiviteten avslutas på kvällen lördag den 22:e juli.

Under Fallens dagar ska US Väst snacka med folk om hur det är att se dåligt, utmana gästerna i tävlingar samt dela ut material om vår coola förening. Detta gör vi på vår tilldelade plats där vi kommer att ha ett eget bord med massa godis, material och tävlingar.

Förutom att berätta om US kommer vi att lyssna på artisterna som spelar, vilka är Nano, Mariette och ett pojkband som heter FO & O.

US Väst står för boende och allmänna ledsagare som gruppen får dela på.

Om du är intresserad av att hänga med US Väst under Fallens dagar så ska du kontakta Mathias på kansliet. Detta gör du genom att maila: ombudsman@usvast.se eller ringa: 031-29 87 33. Vid anmälan är det bra om du anmäler eventuella allergier, om du har ledarhund eller om det är något annat vi bör känna till om dig. Den 20:e juni behöver vi ha din anmälan. OBS. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller!

Kom ihåg att alla US-aktiviteter är alkohol- och drogfria!

Varma sommarhälsningar Vispen Sjöblom och Mathias Ahlquist

Snabbinfo: Vad: Fallens dagar i Trollhättan Datum: 20-22 juli Anmälan: Till kansliet, senast 20:e juni Kostnad: Gratis!