Gå på sommarkollo med US Stockholm!

Hej där! Här kommer USS med ett recept hur du får sommarkänslan i topp!

Vi kommer ha 3 dagsutflykter vecka 30 som innehåller bad, glass och äventyr!

Den 24 juli åker vi ut och upptäcker Stockholms skärgård! Vi kommer åka båt från Stadskajen ut till en speciell ö som heter kyrkogårdsön. Låter det läskigt? Ingen fara, det har varit Sveriges tryggaste ö då den innehåller ett fort från första världskriget. På ön kommer vi upptäcka fortet genom spännande guidning med häftiga historier, äta god mat och såklart sola och bada.

Den 26 juli åker vi ut till Värmdö där det blir full fart! Där kommer vi åka motorbåt, få testa på olika vattenaktiviteter som t ex vattenskidor och åka ring. Man kommer såklart kunna bada och sola om man vill. Till mat kommer vi att grilla.

Den 28 Juli avslutar vi veckan med att slänga oss ut i luften! nämligen genom att testa på bodyflight! det är en slags vindtunnel som ska simulera fallskärmshoppning. Efter det avslutar vid med en god middag.

Anmäl dig nu till sommarens guldkorn! Skriv tydligt vilket av datumen som du vill vara med på! Eller ”alla” om du vill vara med alla tre dagarna. De kostar 50kr per aktivitet så 150kr för alla dagarna. Anmälan görs till stockholm@ungsyn.se. Senaste anmälningsdag är 13 juli. Skriv även i anmälan om du har några särskilda behov gällande kost.

Alla US-aktiviteter är alkohol och drogfria.

 

När? 24, 26, 28 juli

Var? Stockholm

Kostnad? 50kr per dag.

 

Vi syns i sommar!

Hälsningar Claudio, Barsam och Robert