Ta chansen att bli en bättre föreläsare och upplev en unik konstutställning!

Ta chansen att bli en bättre föreläsare och upplev en unik konstutställning!

För tredje året i rad arrangerar vi vår uppskattade föreläsarutbildning för unga med synnedsättning, i samarbete med ABF, utställningsprojektet Kännbart och US Väst. Nytt för i år är att utbildningen även är öppen för dig som inte är förtroendevald inom US. Efter avslutad utbildning finns möjligheter till arvoderade uppdrag. Bland annat eftersöker utställningsprojektet Kännbart föreläsare/utställningsvärdar.

Utbildningen äger rum under två hela söndagar på Göteborgs stadsmuseum, den 30 oktober och den 13 november. Det första kurstillfället fokuserar på retorik och kroppskännedom. Det andra på den taktila konstutställningen Kännbart, där kursdeltagarna också får chansen att fördjupa sig i utställningen och föreläsa inför en större grupp.

Vi har engagerat den inspirerande skådespelaren Johanna Westfelt som kursledare. Johanna bor i Göteborg och är en uppskattad utbildare med fokus på presentationsteknik och ”våga-tala-kurser”. Till kursen har vi även knutit andra personer med specialkompetenser inom området.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att föreläsa för att delta i utbildningen. Däremot förväntar vi oss att du är villig att upptäcka nya sidor hos dig själv och utvecklas i din roll som föreläsare.

Anmälan

  • Ta chansen att bli en bättre föreläsare och upplev en unik konstutställning! Anmäl dig redan idag genom att fylla i formuläret här på hemsidan: Klicka här för anmälan till US Föreläsarutbildning
  • Om du föredrar kan du också välja att skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter till info@ungasynskadade.seeller slå en signal till 08-399 000.
  • Observera att antalet platser är begränsade och att sista anmälningsdag är den 10 oktober.
  • Kursen är kostnadsfri. Vi står för resor och måltider i samband med kurstillfällena

Kännbart-utställningen öppnar den 12 november 2016 på Göteborgs stadsmuseum (https://goo.gl/maps/RxssKj3tR9E2) och pågår till 19 februari 2017. Se hemsidan www.kannbart.nu

Arrangör:

vast-loggan

I samarbete med:

kannbart_web_8cm