Distrikt Stockholm bjuder in till seglarläger 5-9 augusti 2021

Inbjudan till seglarläger med Unga med Synnedsättning Stockholm och Seglare med synnedsättning

Snabbinfo:

Vad: Seglarläger
Var: Almåsa Havshotell utanför Stockholm
När: 5-9 augusti
Sista anmälningsdag: Söndag 4 juli
Deltagaravgift: 600 kr
Vem: Alla medlemmar

Nu är det dags igen för ett härligt sommarläger med Unga med synnedsättning Stockholm. Vi gör en favorit i repris och kommer segla tillsammans med organisationen Seglare med synnedsättning ute vid Almåsa. Det passar både dig som är en van seglare och dig som vill prova för första gången. Vi har erfarna ledare med som lär dig som är ny eller ger dig som är van utmaningar på din nivå.

Förutom att segla kommer det finnas tid att bara umgås med vänner, bada i den nya poolen på Almåsa, ta ett dopp i havet, äta god mat samt andra roliga kvällsaktiviteter med nya och gamla USS vänner.

För dig som vill åka både på vårt läger och ansluta till deltagarna som ska till SRF Stockholm Gotlands sommarläger så löser vi tillsammans med SRF. Berätta att du ska på båda aktiviteterna i din anmälan.

Mer information

Vi ankommer torsdag den 5 augusti till lunch. Avslut efter frukost på måndagen den 9 augusti. 
Vi kommer bo på Almåsa havshotell,  Almåsavägen 20, 137 91 Västerhaninge.
Vi bor i dubbelrum om du inte önskar annat i din anmälan. Om du vill ha enkelrum så kan en extra kostnad tillkomma. Viktigt att du anger i anmälan om du har önskemål på någon särskild lägerkompis du vill bo med.

Alla våra medlemmar i åldrarna från 10 upp till 31 år är välkomna. Det passar både för dig som seglar för första gången eller dig som vill ta dig an nya utmaningar.

Du betalar en deltagaravgift på 600 kr, då ingår allt under lägret. Du kan behöva fickpengar om du vill köpa glass under veckan.

Anmälan

Sista anmälningsdag är söndagen den 4 juli. Anmäl dig på denna länk.

Hör av dig till någon ur planeringsgruppen om du har frågor.
Tänk efter innan du svarar på alla frågor så att du skickar in all info om dig. Vi behöver all denna information för att ge dig ett så bra läger som möjligt.

Hoppas vi ses på seglarlägret!
Planeringsgruppen
Adrian Mikkelsen tel 0705925956,
Johannes Segersten,
Oliwia Wisniewska,
Rakel Eriksson,  kansliet, tel 0705190242.