Delta på US nationella ungdomshelg 16-17 september på Almåsa!

Nu är det visserligen sommar men hösten närmar sig ändå med stormsteg. Precis i övergången mellan sommar och höst kommer US att anordna en mysig ungdomshelg ute på vackra Almåsa, en bit söder om Stockholm. Helgen riktar sig till alla med synnedsättning och som är 10-20 år. Du behöver alltså inte vara medlem i US för att delta. Den här helgen är det perfekta tillfället för dig att lära känna US och våra medlemmar, såväl nya ansikten som lite äldre.

Under helgen kommer vi bland annat få bada i en varm och skön badtunna, spela spel, spela instrument/sjunga och äta god mat tillsammans med härliga människor. Vi kommer också prata om vad US gör idag och vad vi vill att US ska göra i framtiden för våra medlemmar som är mellan 10-20 år.

 

Aktiviteten sträcker sig över två dagar, lördag till söndag 16-17 september. Om du har långt att åka till Stockholm kan du komma en dag tidigare. Om du behöver göra det, skriv det i din anmälan.

 

Anmälan

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret som finns här: anmälan

US rikskansli bokar dina resor om du inte vill ta dig till Almåsa på annat sätt. Uppge i anmälan om du själv vill ordna med dina resor.

Din anmälan vill vi ha senast den 15 augusti.

Vår ungdomshelg är helt gratis!

Alla US-aktiviteter är alkohol- och drogfria och vi har seende ledsagare på plats.

Har du frågor?
Mejla linus@ungsyn.se eller ring 072-907 91 33

Hoppas vi ses i september!

Med vänliga hälsningar,
Paulina Pettersson, Mathias Vinsa och Linus Forsberg – ansvariga för US nationella ungdomshelg

 

Snabbinfo

Vad: Ungdomshelg med bad, musik och mycket mer!
Var: Almåsa Konferens söder om Stockholm
När: 16-17 september
Sista anmälningsdag: 15 augusti
Deltagaravgift: Gratis