Bli medlem redan idag!

I US finns något för alla!

Det är våra medlemmar som tillsammans bestämmer vad vi gör.

Vi arrangerar spännande läger där vi gör allt från att åka skidor, vandra och segla till att äta choklad, skriva musik och träffa nya vänner.

Vi anordnar utbildningshelger där vi lär oss allt från hur vi kan hantera stress till vad vi har för rättigheter när vi pluggar på högskola/universitet och hur man driver en förening.

Vi gör vårt bästa för att vi som har en synnedsättning ska kunna leva och verka i samhället på jämlika villkor med fullt seende och framför våra åsikter såväl till politiker som till företag och andra organisationer.

Som medlem kan du delta på våra aktiviteter och vara med och se till att US gör det just du vill göra. Självklart kan du också vara medlem för att visa ditt stöd för vad vi gör och står för.

Så vad väntar du på?

Bli medlem redan idag! Medlemskapet kostar endast 100 kr per år. Villkoren för att du ska kunna bli medlem är att du har en synnedsättning som innebär att du inte kan ta körkort, är mellan 10-30 år och bosatt i Sverige.

Fyll i formuläret så skickar vi uppgifter så att du kan betala in din medlemsavgift. Glöm inte att trycka på skicka-knappen när du är klar! Om du hellre vill går det också bra att skicka ett mejl till info@ungsyn.se eller ringa på telefonnummer 076 539 92 77.

Formulär

 

Betala medlemsavgiften 

Uppgifter om vårt postgiro och swish och hur du gör för att betala hittar du här.

Vi ser fram emot att få fler kompisar – välkommen som medlem!