En huvudbild på en häpen tomte som håller i sina glasögon och gapar.

Antar du utmaningen? Häng med på digital 5-kamp!

Vi i US riksstyrelse har sett att det i år inte kommer gå att genomföra några julläger i distrikten. För att ge alla en chans att umgås har vi därför beslutat att tillsammans försöka skapa en trevlig julaktivitet tillsammans. Den 16 december utmanar vi alla medlemmar till en digital 5-kamp via Zoom där ni kommer få tävla emot varandra.

Tävlingen kommer gå till på följande vis: träffen inleds i ett stort gemensamt chattrum, där kommer alla att få presentera sig, så vi vet vilka som är med.  Därefter kommer vi att introducera det första tävlingsmomentet. Efter detta kommer delas ni i grupper som vi skickar till mindre chattrum på Zoom. Det går av sig själv, du behöver inte göra något. 

Där kommer ni att få antingen genomföra en utmaning, utse en kandidat eller på annat sätt förbereda er inför kommande tävlingsgren. För att tävlingen skall vara lika för alla kommer vi inte presentera tävlingsgrenarna i förväg. Det vi kan berätta redan nu är att vi kommer nyttja vår inre kreativitet och galenskap för att hitta på så roliga, juliga och tillgängliga grenar som möjligt.

Coolt! Men hur gör jag för att vara med? /Ruben

Jo Ruben, det är faktiskt väldigt enkelt. Efter att du anmält dig till aktiviteten via formuläret på hemsidan eller via länk i det här mejlet så kommer du att få en kallelse på mail. I kallelsen finns en länk. Genom att följa länken kopplas du upp mot zoom. Du kan också få ett telefonnummer du kan ringa för att medverka på mötet. Känner du dig ändå osäker är du välkommen att kontakta vårt kansli.

Snabbinfo

Var: On the interwebbs via Zoom
När: Onsdag 16 december 2020, kl 18:30 – 20:30.  
Sista anmälningsdag: 13 december.
Anmälan: görs på denna länk
Pris:
Gratis för alla medlemmar.
Frågor: Hör av dig till Bewar på kansliet via tel: 076-539 92 77 eller epost: info@ungsyn.se 

Tänk på!
För att delta behöver du en dator med mikrofon, eller en telefon.

Vi hoppas du antar utmaningen!
God jul till er alla från oss alla!